Carla Vinken

Vanuit de overtuiging dat partijen er baat bij hebben om op autonome wijze en op basis van hun werkelijke belangen te komen tot een door hen samen gedragen en toekomstgerichte oplossing, heb ik mij toegelegd op mediation als vorm van conflictbemiddeling. Deze overtuiging is ingegeven door mijn ervaringen in de advocatuur – ik ben 30 jaar als advocaat werkzaam geweest – en mijn ervaringen als mediator.

In mijn rol van MfN-registermediator begeleid ik partijen op onpartijdige wijze bij het samen zoeken naar oplossingen.

Ik ben gespecialiseerd in arbeid en samenwerking gerelateerde conflicten.

Mediatorsfederatie Nederland (MfN)

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het grootste deel van het beroepenveld en is daarmee de representatieve organisatie voor mediation in Nederland. Het MfN-register is het Nederlandse kwaliteitsregister van mediators. De Raad voor Rechtsbijstand en de Raad voor de Rechtspraak werken uitsluitend met MfN-registermediators.

Als gekwalificeerd MfN-registermediator werk ik op basis van de MfN-mediationovereenkomst, het MfN-reglement en de MfN-gedragsregels. Op mijn werkzaamheden zijn de klachtenregeling en het Tuchtreglement van de Stichting Tuchtrechtspraak Mediators van toepassing.

Zie ook https://mfnregister.nl.

Contact

T: (+31) 06 – 42 68 24 80
E: carla@mrcvinken.nl
W: www.mrcvinken.nl
A: Vogelwikke 4, 5731 WG Mierlo – Alleen op afspraak

Klachtenregeling, Privacy, Algemene Voorwaarden

Op de dienstverlening door Carla Vinken zijn de Algemene Voorwaarden mr c vinken (Algemene Voorwaarden) en Privacyverklaring mr c vinken (Privacyverklaring) van toepassing.

mr c vinken │ Vogelwikke 4, 5731 WG Mierlo │ KvK 80792170 │ Bank NL83 INGB 00070 3811 96 │
BTW-identificatienr. NL003489465B93 │ Aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarvoor de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar van mr c vinken aanspraak op uitkering geeft, vermeerderd met het bedrag van eigen risico │ Op de dienstverlening is uitsluitend Nederlands recht van toepassing